Shopping Cart

Bel ons: 0343 23 5101

ma t/m vrij 8.30 – 17.00 donderdag alleen per mail

Over ons

Anderhalf jaar geleden kwam er een kans op mijn pad, het overnemen van een klein bedrijf en hier mijn eigen draai aan geven. Vol zelfvertrouwen en met goede moed greep ik deze kans met beide handen aan.

In de eerste maanden is het enorm zoeken hoe wij de voorraden, die zeer gewild waren (medische beschermingsmiddelen) op een goede manier bij onze klanten onder de aandacht krijgen. Via een website – email campagnes en telefonische acquisitie proberen wij klanten te benaderen.

Met een goede 2200 orders zijn wij hier redelijk in geslaagd. Begin 2021 lopen de orders in een groeiend tempo door. Wij worden steeds beter om producten te verkopen, vooral online.
De Corona Pandemie heeft mij de mogelijkheid gegeven het bedrijf te laten groeien en inmiddels hebben wij meer dan 8000 klanten mogen bedienen. Een keerzijde van deze Pandemie is de verandering in persoonlijk contact:

“𝐀𝐧𝐝𝐞𝐫𝐡𝐚𝐥𝐯𝐞 𝐦𝐞𝐭𝐞𝐫” – “𝐓𝐡𝐮𝐢𝐬𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧” – “𝐎𝐯𝐞𝐫𝐛𝐞𝐥𝐚𝐬𝐭 𝐳𝐨𝐫𝐠𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐞𝐦”

“𝘏𝘰𝘦 𝘣𝘰𝘶𝘸 𝘫𝘦 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘱 𝘢𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘯𝘪𝘨𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘤𝘵 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘵 𝘷𝘪𝘢 𝘦𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘣𝘴𝘪𝘵𝘦 𝘪𝘴?”

Met het doel om op de lange termijn een vaste plek in de markt te verkrijgen komt de wens naar een eenduidige uitstraling in de huisstijl en een 𝐡𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐥𝐨𝐠𝐨.
Inmiddels hebben wij een nieuwe huisstijl en is de website volledig opnieuw opgebouwd. Het resultaat ben ik enorm blij mee en ik hoop dat het voor u als klant makkelijker wordt de website te gebruiken.

𝐑𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐢𝐣 𝐝𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐝𝐚𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥!..  Ik geloof in persoonlijke relaties en verlang terug naar persoonlijk contact. Mensen kopen niet bij een website, mensen kopen bij een bedrijf of / en persoon.

Aangezien het de afgelopen periode lastig was persoonlijk contact te leggen wil ik dit graag inhalen. Voor mij staat 2022 in het teken van persoonlijk contact en hopelijk mag ik veel kopjes koffie komen drinken.

Via LinkedIn ben ik inmiddels al met enorm veel mensen in gesprek gekomen binnen en buiten mijn branche.
Hopelijk is 2022 het jaar waarin persoonlijk zakendoen weer de norm wordt en ik InstaMed persoonlijk mag vertegenwoordigen op locatie bij de klant. Ik kijk hier reikhalzend naar uit.

Zin in een kopje koffie en zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel mij gerust 0343 23 5101

Louis de Laat

Mijn achtergrond in operations en IT komt goed van pas bij het optimaliseren van het bestelproces. 

De link leggen tussen techniek en de gebruiksgemak is een constante uitdaging. 

Huidige functie: Directeur

0
Jaar ervaring

de koffie staat klaar

Bel mij voor een kennismakingsgesprek
De waardering van instamed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 966 reviews.