Zwangerschapstesten

!
Mediware
C3 3011

Cleartest HCG 1-Pack

Cleartest Zwangerschaps-test, 1 stuks

Zeer gevoelige zwangerschapstest. Gevoeligheid 25 mIU/ml HCG. Geeft in de regel al 1 of 2 dagen na het uitblijven van de menstruatie uitsluitsel. Met ingebouwde kwaliteitscontrole. U kunt deze test gebruiken door de punt in een potje met urine te dopen of deze in de urinestraal te houden. Aflezen na 5 minuten. Ook verkrijgbaar in een verpakking van 5 testen.

Mediware
C3 3011-5

Cleartest HCG 5-Pack

Cleartest Zwangerschaps-test, 5 stuks

Zeer gevoelige zwangerschapstest. Gevoeligheid 25 mIU/ml HCG. Geeft in de regel al 1 of 2 dagen na het uitblijven van de menstruatie uitsluitsel. Met ingebouwde kwaliteitscontrole. U kunt deze test gebruiken door de punt in een potje met urine te dopen of deze in de urinestraal te houden. Aflezen na 5 minuten. Ook verkrijgbaar als single pack.

Mediware
C3 2020

Cleartest HCG 20-Pack

Cleartest Zwangerschaps-test, 20 stuks

Zeer gevoelige zwangerschapstest. Gevoeligheid 20 mIU/ml HCG. Geeft in de regel al 1 of 2 dagen na het uitblijven van de menstruatie uitsluitsel. Met ingebouwde kwaliteitscontrole. U kunt deze test gebruiken door de punt in een potje met urine te dopen. Aflezen na 5 minuten.

Alere Health
C3 1003

Alere (Clearview) HCG 20-Pack

Alere (Clearview) Zwangerschaps-test, 20 stuks

De meest bekende cassette-zwangerschapstest bij huisartsen! Gevoeligheid 25 mIU/ml HCG. Geeft in de regel al 1 of 2 dagen na het uitblijven van de menstruatie uitsluitsel. Met ingebouwde kwaliteitscontrole. Aflezen na 3 minuten.